Vill du som ny legitimerad sjuksköterska bli en del av REMEOs vårdteam?

REMEO erbjuder från år 2020 en person en plats i ett unikt introduktionsprogram med lång inskolning, mentorskap och fortbildning. Är du vår nya kollega?

Om oss

I Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen finns sedan sex år REMEO-kliniken, för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna är nyrenoverade och har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en helt individuell vårdplan åt varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett, med återgång till det egna hemmet eller annan rehab-instans som slutgiltigt mål.

Om dig

Du är ny i rollen som legitimerad sjuksköterska. Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team.

Du är engagerad, har god samarbetsförmåga och sätter patientens behov i fokus.

Erfarenhet av liknande vård är inte nödvändig. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt person som vill utvecklas med oss och bli en del av REMEOs team.

Dina arbetsuppgifter 

Som sjuksköterska vid REMEO ingår du i ett vårdteam tillsammans med kompetenta undersköterskor, sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut där du aktivt deltar i omvårdnad och rehabilitering. Hos oss får du genomgå ett individuellt anpassat introduktionsprogram under sex månader där mentorskap av en senior kollega ingår. Du får möjlighet att landa och utvecklas i din nya roll. Efter åtta veckors inskolning arbetar du självständigt som en del i vårdteamet. Vi arbetar i en stimulerande miljö i trevliga lokaler med patienter som behöver avancerad andningsvård och intensivvårdsnära rehabilitering. Du har möjlighet att vara med och utveckla Sveriges första REMEO-klinik.

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en ny vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Vården strävar efter att vara personcentrerad där rehabilitering, vård och utskrivningsplanering skräddarsys efter varje patients individuella behov. På enheten finns plats för 12-13 patienter och vi koncentrerar oss på andningsstöd i form av syrgas-, trach-, invasiv- och noninvasiv ventilation i kombination med daglig intensiv träning.

Din ansökan

Du skickar din ansökan med CV och personligt brev per e-post till omvårdnadschef Sandra Lundblad:
sandra.lundblad@remeo.se.

För mer information 
kontakta gärna omvårdnadschef Sandra Lundblad
+46 (0)72 164 93 58,
sandra.lundblad@remeo.se.

Facklig kontaktperson (Vårdförbundet)
Cecilia Wallin, epost cecilia.wallin@remeo.se.

Observera att vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi erbjuder

Vi är stolta över REMEO, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, fin gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder under programmet tvåskiftstjänstgöring med önskeschema.

 

REMEO satsar på ledarskap och cheferna får regelbunden coaching. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt.

 

Läs här om alla olika kompetenser inom teamet som samarbetar kring varje patient.

Nedan kan du anmäla ditt intresse för mer info om jobben hos oss. Då kontaktar vi dig per epost eller telefon.

Uppdaterat: 2020-01-13

Stäng meny