Vi söker en sjuksköterska med erfarenhet av akutsjukvård för nattjänstgöring

Vill du vara med och göra skillnad för patienter som behöver avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering?

Om oss

I Stora Sköndal vid Drevviken söder om Globen finns sedan sex år REMEO-kliniken, för patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna är nyrenoverade och har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Med start utifrån intensiv-/intermediärvård gör vi en helt individuell vårdplan åt varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett, med återgång till det egna hemmet eller annan rehab-instans som slutgiltigt mål.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet inom neurologi, lungmedicin, kardiologi, rehabilitering och/eller hemsjukvård är meriterande men inget krav. Vi tror att du är nyfiken, gillar utmaningar och lockas av att arbeta i multiprofessionella team utanför den konventionella sjukvården.

Du är engagerad, har hög samarbetsförmåga och sätter patientens behov i fokus.

Dina arbetsuppgifter 

Som sjuksköterska vid REMEO ingår du i ett vårdteam tillsammans med kompetenta undersköterskor, specialistsjuksköterskor, läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut där du aktivt deltar i omvårdnad och rehabilitering. Hos oss får du individuellt anpassad inskolning, arbetar i en stimulerande miljö i trevliga lokaler och har möjlighet att vara med och utveckla Sveriges första REMEO-klinik.

Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en helt ny vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter. Vården strävar efter att vara personcentrerad där rehabilitering, vård och utskrivningsplanering skräddarsys efter varje patients individuella behov. Enheten har plats för 12-13 patienter och koncentrerar sig på andningsstöd i form av syrgas-, trach-, invasiv- och noninvasiv ventilation i kombination med daglig intensiv träning.

Din ansökan

Sök utan CV genom att klicka på knappen här i annonsen. Vi kommer att kontakta dig snarast så att du får möjlighet att berätta mer om dig själv.

För mer information kontakta
Omvårdnadschef Sandra Lundblad
+46 (0)72 164 93 58,
sandra.lundblad@remeo.se

Facklig kontaktperson (Vårdförbundet)
Cecilia Wallin, epost cecilia.wallin@remeo.se.

Observera att vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Vi erbjuder

Vi är stolta över REMEO, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, fin gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension och erbjuder 32 timmars arbetsvecka vid nattjänstgöring samt friskvårdbidrag.

REMEO satsar på ledarskap och cheferna får regelbunden coaching. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi genomför flera internutbildningar och utvecklingsprojekt.

Läs här om alla olika kompetenser inom teamet som samarbetar kring varje patient.

Nedan kan du anmäla ditt intresse för mer info om jobben hos oss. Då kontaktar vi dig per epost eller telefon.

Uppdaterat: 2020-01-10

Stäng meny