Logoped till kliniken REMEO i Sköndal

Om oss
I Sköndal vid Drevviken söder om Globen finns sedan sex år REMEO, Sveriges första klinik specialiserad på intensivvårdsrehabilitering. Vi tar emot patienter i behov av avancerad andningsvård och intensiv rehabilitering, ofta direkt från intensivvårds- eller intermediärvårdsavdelning. Vårt vårdkoncept överbryggar gapet mellan traditionell intensivvård, vårdavdelning och hemmiljö. Vi erbjuder våra patienter högkvalificerad vård och rehabilitering utanför den traditionella sjukhusmiljön. Lokalerna är nyrenoverade och har utformats för att bedriva modern sjukvård i en inbjudande, ombonad miljö med möjligheter till träning, utevistelse och samvaro med anhöriga. Vi arbetar i multidisciplinära team och utformar en helt individuell vårdplan för varje patient, där rehabilitering och vård går hand i hand redan från dag ett, med återgång till det egna hemmet eller annan rehab-instans som slutgiltigt mål.

Dina arbetsuppgifter
Som logoped hos oss arbetar du i ett högspecialiserat, multidisciplinärt team tillsammans med bland andra läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och tekniker. Din roll är särskilt central för patienter med trakeostomi, under ventilatorbehandling och inför dekanylering. Vi gör upprepade fiberendoskopiska undersökningar av sväljningen och anpassar patientens träning individuellt därefter. Du kommer också att ha en viktig roll för att hjälpa patienter med kommunikationssvårigheter av olika skäl. Kliniken växer, och därför söker vi nu ytterligare en logoped, till att börja med som deltidsanställd. Du kommer att arbeta tillsammans med vår nuvarande logoped Liza Bergström, men också självständigt i teamet. Vi erbjuder dig utvecklingsmöjligheter i en helt ny vårdform där vi tillsammans gör skillnad för våra patienter.

Om dig
Vi tror att du är engagerad, gillar utmaningar och lockas av att bli en del av vårt multiprofessionella team. Du vill vara med och utveckla vården för våra patienter och bidra med just din kompetens som logoped. Du tycker det är roligt att lära dig nya saker och tycker om att undervisa och stödja kollegor i teamet. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel. Vi tycker det är roligt om du också är vetenskapligt intresserad. 

För mer information kontakta
Medicinsk chef: Eva Sundman
+46 (0)70 208 6783
eva.sundman@remeo.se

Din ansökan
Välkommen med din ansökan till eva.sundman@remeo.se – ange “REMEO LOGOPED” i mailets rubrik. Vi kommer att hantera ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vi erbjuder
Vi är stolta över REMEO, en arbetsplats med kompetenta och engagerade medarbetare, fin gemenskap och möjlighet att påverka både arbetstider och arbetssituationen i övrigt. Vi tillämpar kollektivavtal med tjänstepension samt friskvårdbidrag. Den högspecialiserade vård vi bedriver kräver kontinuerlig vidareutveckling av alla medarbetare och vi har därför en omfattande utbildningsverksamhet internt och externt. Vi driver också kontinuerligt ett flertal utvecklingsprojekt.

Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om företaget www.remeo.se.

Observera att vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Uppdaterat: 2019-12-19

Stäng meny