Din behandling

REMEO erbjuder avancerad andningshjälp och rehabilitering i en lugn och ombonad miljö.

Ditt team, som arbetar för din individuella, medicinska rehabilitering består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, logoped, kurator och medicintekniker.

Hos oss står du i centrum för planeringen av din egna, individuella vård och av aktiviteter som exempelvis musikstunder, spel eller att se en film tillsammans och umgås. Vi centrerar våra aktiviteter på dig som person. Teamet kring dig samarbetar hela tiden med dig och dina anhöriga. Här är glädje och engagemang en viktig del av din väg tillbaka till din vardag.

Trygg utskrivning
Under vårdtiden hos oss frågar du naturligtvis om vad som händer sedan? Då kan det vara skönt att veta att vi redan från första dagen börjar planera och noga förbereda resurser och utrustning för att du ska kunna återvända till en säker och kontrollerad hem- eller vårdmiljö. Av erfarenhet vet vi vilken betydande roll anhöriga och personliga assistenter har när du kommer hem. Vi utbildar därför både anhöriga och assistenter så att alla kan känna sig lugna och trygga inför utskrivningen.

Hos REMEO vistas du i lugna, vackra  Sköndal söder om Stockholm. Våra medarbetare bemödar sig om en hemtrevlig miljö inom våra lokaler, vilket bidrar till att ge de bästa förutsättningarna för att stabilisera och förbättra din hälsa.

Vi är lyhörda för dina och dina anhörigas behov. Det stärker självkänslan och viljan till ett självständigt liv. Du är alltid i centrum för ditt team.

Har du frågor? Önskar du ytterligare information? Klicka här för att mejla oss.

Hos oss står du i centrum för våra aktiviteter. Teamet kring dig samarbetar hela tiden med dig och dina anhöriga. Glädje och engagemang ser vi som en viktig del av din väg tillbaka till din vardag.

Trygg utskrivning
Du frågar naturligtvis om vad som händer sedan? Redan från första dagen börjar vi planera och noga förbereda resurser och utrustning för att du ska kunna återvända till en säker och kontrollerad hem- eller vårdmiljö. Vi utbildar både anhöriga och assistenter så att alla kan känna sig lugna och trygga inför utskrivningen.

Uppdaterat: 2020-07-20

Stäng meny