Fart och fläkt hos sjukgymnasterna

Patient hos oss

Andas och omfamna livet​

Nytänkande andningsklinik med personligt utformad rehabilitering

REMEO erbjuder kvalificerad vård och rehabilitering till dig som behöver andningshjälp. Hos oss får du ett eget rum i en lugn och ombonad miljö, nära naturen. REMEO betyder ”jag återvänder hem” och det är själva tanken med kliniken. Med individuell vård och rehabilitering börjar vägen härifrån, tillbaka till din vardag, redan dag ett.

Hos REMEO vistas du i lugna, vackra  Sköndal i södra Stockholm. Den hemtrevliga miljön inom våra lokaler bidrar till att skapa de bästa förutsättningarna för att stabilisera och förbättra din hälsa. Kliniken har 16 inredda patientrum som samtliga är enkelrum, med egna badrum. Fyra av rummen är utrustade för intensivvård. Dessutom hör till kliniken två vackra trädgårdar, en välutrustad träningslokal för sjukgymnastik och arbetsterapi samt ett utbildningsrum. Utanför finns fina stråk för promenader i grönska och med fågelkvitter.

Nytänkande andningsklinik med personligt utformad rehabilitering

REMEO erbjuder kvalificerad, individuell vård och rehabilitering till dig som behöver andningshjälp. REMEO betyder ”jag återvänder hem” och det är själva tanken med kliniken. Din väg tillbaka till din vardag börjar redan dag ett.

Uppdaterat: 2021-02-03

Stäng meny