2020-03-04: Samtal om livet som närstående

REMEO inbjuder till regelbundna samtal för närstående; närmast onsdag den 4 mars 2020 kl 18:30 – 19:30 i REMEOs lokaler. – Vi hälsar alla våra patienters närstående varmt välkomna!

Anmäl dig hos Gittan, kurator, på mobil 070 238 9754 senast dagen innan mötet, den 2 mars.

REMEO inbjuder till regelbundna samtal för närstående, vanligen kvällstid. Datum och tid för nästa samtal kommer att annonseras här på denna sida inom kort. – Vi hälsar alla våra patienters närstående varmt välkomna!

Alla närstående till patienter på REMEO är välkomna, inget krav på att man måste tala. Vi fikar tillsammans. REMEO bjuder på kaffe/the och fikabröd. – Vid frågor kontakta Gittan, kurator, på mobil 070 238 9754.

2019-12-16: Nationellt kompetenscentrum

REMEO är nationellt kompetenscentrum för alla patienter med långvarig kritisk sjukdom och svikt i vitala funktioner. Läs här vårt informationsblad.

Här får du veta mer om REMEO:

Eva Sundman, läkare och Medicinsk chef, berättar om konceptet REMEO och arbetssättet hos oss.

Eva Sundman, läkare och Medicinsk chef, om konceptet REMEO.

Läs artikeln om REMEO i ”Framtidens Karriär – Sjuksköterska”.
Publicerad i mars 2019.

Klipp gjort av tidningen Sjukhusläkaren. En av våra tidigare patienter i sällskap med sin doktor Anna Cedborg. Anna berättar om individuell vård och det genomtänkta teamarbetet tillsammans med varje patient hos REMEO.

Klipp gjort av tidningen Sjukhusläkaren. Individuell vård och genomtänkt teamarbete tillsammans med varje patient – REMEO.

Uppdaterat: 2020-02-14

Stäng meny